2010-06-13

Itthon vagyok, de nagyon szomorú!!!!!!!

Sziasztok !
 Itthon vagyok, de sajnos most meg a fényképező masinám maradt a nagy messzeségbe. Nekem már annyira hiányzik, mint egy falat kenyér. A múltkor azért nem tudtam mutatni a gobelint amit varrtam mert ott maradt, most a varromány van itthon és a drága, arany, kedves gépem maradt ott.
Egy kicsit mindig jobban kezdek feledékeny lenni. Nem is tudom mi lesz velem még haza nem kerül.
A fiamék mennek a jövőhéten egy hétre, de ők is egy kicsit messze laknak hozzánk.
Szóval jól éreztük magunkat, sokat dolgoztunk, délután, meg főztünk és pihentünk. És varrtam a pici gobelin képeket. Nagyon meleg volt és rengeteg szúnyog. Mivel én a cinkrázót használom, vagyis szeretem a legjobban szúnyogcsípésre, olyan voltam, mint egy Dalmata kutyus, csak fehér pöttyökkel.
Minden féle módszert kipróbáltunk a szúnyogok elűzésére. Villanyos, füstölős, fújós, én még az ecetet is bevetettem, több kevesebb sikerrel. Szóval az ecetes felmosás a teraszon nem segített.
De, elhessegettem a szúnyogok általi utálatom és arra gondoltam, hogy milyen jó dolgom van nekem ezekkel a kis szúnyogokkal együtt pihenni, amikor a rengeteg árvíz károsult, fertőzés veszélynek is ki van téve a rengeteg más problémája mellett. Ők talán már nem is érzik, a szúnyog csípést. Úgy, hogy inkább a szúnyogokat választom, ha lehet ilyet kérni egyáltalán.
Haza értünk és majdnem elájultunk a párommal. Hatalmas a fű, a sövény és a veteményes és virágos kert tiszta gaz. Most itthon folytatjuk a pihenést, délutánonként. Ja, és a meggyem is érik a héten azt is el kell tenni.
Azért hajnalonta varrni is fogok, amit sajnos nem tudok mutatni. Remélem azért néha benéztek hozzám!

3 megjegyzés:

e.agi írta...

hello na ezzel én is így lennék :D
ha nem jelent gondot,jövő hét hétfőn tudnám feladni a csomagodat,ugyanis váratlan dolgok jöttek közbe :(

Lonci írta...

Igérem - ha nem is türelmesen - kívárom, amig teljes lesz a "felszerelésed" és megmutatod amiket készítettél:))

Ili írta...

Persze, mindenki érzi, mi az amikor nem tud képet küldeni az elkészült munkákról.
Lonci! Azért nem gondolom, hogy annyira türelmetlen vagy!!! Viszont én már régen nem láttam tőled képeket, pedig mindig nagyon várom!!!!