2010-06-17

Ásóval kapálni !

Nagyon megnehezíti a kert tulajdonosok dolgát a rengeteg eső. Igaz pénzt is spórolunk, mert nem kell locsolni. Viszont, ahol én lakom homokos a talaj. Nagyon könnyen művelhető, de ennyire egy föld sem gazosodik. Kénytelen vagyok, ahol csak lehet, ásóval beforgatni a gazat a földbe. Ahol viszont sűrűn vannak növények. ott csak kis kapa, kicsi gereblye és a kezem, hogy kiszedegessem az apró gazakat, amit kikapálta. Tudom, hogy ez nem újdonság másoknak sem, de úgy szerettem volna már írni valamit.
Most is hajnalban kelek, és reggelig varrogatok. Most steppelem a fiam takaróját. Nagyon szenvedek vele, mert még soha nem steppeltem az egész takarót. De majd csak végzek vele. Nem is tudnám egyfolytában csinálni, mert megfájdul a vállam. Ha már fáradok, azon veszem észre magam, hogy a fejem is úgy tekergetem, mint ahogy a gép alatt mozgatom az anyagot. Jót szoktam mosolyogni, mikor észre veszem.
Varrtam egy táskát is, majd mutatom ha lesz fényképezőm.

2 megjegyzés:

Kaoka írta...

Biztos helyes lett. A telefonoddal nem tudsz fotózni átmenetileg?

Ili írta...

Ez eszembe se jutott, de meg fogom próbálni. Még soha nem töltöttem fel képet a telefonról. Ha sikerül, délután jelentkezek!