2010-06-22

Fiam takarója

Végre haza ért a fényképező gépem, és ma hajnalban elkészült a fiam takarója is.
Fényképezőgép van, de semmi fény nincs, hogy rendes képet tudjak csinálni. Egész nap sötét esős idő volt nálunk. Sok mindent fényképeztem, de mind kitöröltem, mivel, még a színe sem volt az igazi. Ennek az egynek meg bocsátottam, mivel már úton van a takaró leendő gazdájához.Meglepetés lesz neki, mert nem tudja, hogy neki is varrok!
Egész felülete szabad gépi tűzéssel lett steppelve. Ez az első ilyen steppeléssel készült takaróm. Nagyon meg szenvedtem vele, de megért. Kitaláltam kínomba valamit a könnyítés érdekében. Majd megmutatom, ha legközelebb varrok még ilyen takarót.

7 megjegyzés:

e.agi írta...

nagyon tetszik,jó a színösszeállítása is :D ma postára adtam a dobozod,jelezd légyszi ha megérkezett

Rita írta...

nagyon klasszak a szinek! mutatsz közelebbi fotot is hogy a tüzést is megleshessem??? :-))

Ili írta...

Köszönöm lányok!
Rita! Sajnos csak ez az egy fotó maradt meg róla, mivel ma délelőtt kellett fényképeznem, bent a lakásba villantóval. A lányomék itthon voltak és elvitték Paksra a takarót.Nem olyan szép a kukacolás mint egy kis darabon, de azért még így is elégedett vagyok vele. De ha legközelebb megyünk, akkor fényképezek egy közelit is.
Agi! Nagyon köszönöm előre is, várom a csomagot!!!

Ili írta...

Rita! Kinagyítottam a képet és a világos részeken látszik a tűzés is. A szélén lévő anyagok, márványosak és azért nem nagyon látszik!

Kata írta...

Igazán szép lett!!

Lonci írta...

Nagyon kellemes színeket választottál,biztos tetszeni fog a tulajdonosnak:)

Ida13 írta...

Jó lett. Tetszetős a színe.