2011-02-09

Kényszerpihenő a blogon is !!!

Bocsánat Lányok, sajnos elromlott a gépem és így csak most tudok jelentkezni!!!!
Már vissza is adtam a vállalkozást, aki olvasta, hogy mire kaptam meg, az tudja, hogy miért.
Most személyesen próbálok majd intézkedni, remélem sikerrel. Mivel sokakat érint ez a kérdés, ezért meg fogom írni az eseményeket. De csak a jövő héten tudunk elutazni Kecskemétre az adóhivatalba!!
Láttátok, hogy valaki már a századik olvasóm lett, nem más, mint Bánász Erika !!! ( sajnos nem az erősségem az ide oda linkelés, ne haragudjatok. Néha sikerül!!!! )
Nem akartam játékot hirdetni, hanem némán vártam a megfelelő alkalmat és amikor eljött, akkor kértem levelező címet és megleptem egy, két aprósággal Erikát. Mivel már egy hete is van, hogy megkapta, most meg mutatom mit küldtem!!( Sajnos nem találom a képet, de majd pótolom )
És ezeket varrtam az elmúlt időszakban!!! ( remélem ezt megtalálom!! )
Már a meskán vannak!! Mindegyik más, sok idő eltelik velük. De tudjátok ha sok színből, más, más mintával, rengeteg cérnaváltással, sok sok idő kell hozzá!!! De megéri!!!
Keresgélem a képet, hogy pótolhassam az adósságom!!!!

6 megjegyzés:

Kála írta...

Szia Hugi!
Nagyon jók lettek ezek az új szatyrok! Viszont nálam az új háttér óta nem látszik a meskás linked, vagy csak rossz helyen keresem?

Lonci írta...

Ezek a cicásak nagyon aranyosaaaak:)

Amanda írta...

Kíváncsian várom, hogy mire jutsz a hivatalban. Elrettent, hogy ha legálisan szeretnél varrni, mennyi mindennek kell megfelelni.
Szépek a táskáid!

Silerika írta...

Nekem is tetszenek a cicásak, de a virágosak is!! Engem is érdekelnek a hírek, mert ilyesmiben töröm a fejem én is! :o)A jobb oldali meska link tényleg nem visz a Meskádra!

Ili írta...

Sziasztok!!!
Most próbáltam az oldalsávba feltölteni a meska linket, de sajnos nem sikerült. Még sok minden programot vissza kell töltögetni a gépre, hogy rendesen működjön.
Ezért, most bejegyzésbe küldtem el a meska címet.
Biztos, hogy beszámolok a fejleményekről, mert szeretnék nektek segíteni, persze, ha sikerül!!!!

erikastyle írta...

...és ha valaki kíváncsi rá, hogy mit kaptam Ilikétől, mint 100. követője,akkor a www.erikastilus.blogspot.com-on a fényképen megtalálhatjátok!
Nagyon ügyi vagy Ilike!!! :))))

Puszi! Erika