2010-07-09

Neszi és nyuszmi



Rá kell, hogy jöjjek, túl díszítem, dekorálom a dolgaim. A meskán inkább az egyszerű, sorozatban gyártott, tárgyakat szeretik. Csak meg kell találni a megfelelő anyagokat hozzá, ami nem éppen egyszerű itt nálunk. Itt ha veszel egy anyagot, biztos össze találkozol velük előbb utóbb. Ez a neszi is úgy készült, hogy már hetek óta meg volt az elő lap, csak ma hajnalban összeállítottam.



Ezeket a nyuszikat nem ma varrtam, csak most mutatom. Imádom őket!!!

8 megjegyzés:

e.agi írta...

nagyon szépek,főleg a neszi tetszik :D de az előző macis párna és a takaró is szuperek

Ida13 írta...

Egyet is értek veled, meg nem is. Nézd meg Pl. Colette boltját. Ő is hazaiból dolgozik, és hasonlóan díszít, mint te. Van, aki pedig inkább az amerikai anyag misztikumát felhasználva úszik. Nem olyan egyértelmű. Hozzám képest te már Meska-sztár vagy. :)

Ili írta...

Ági! Megismerted a csipkét???
Ida! A Colette munkáihoz én ipari tanuló vagyok!! De nézd meg ott van a sok gyönyörű holmija és alig ad el belőle. Inkább az amerikai anyagok a menők. Pedig Colette munkái nagyon igényesek, aprólékosak és gyönyörűek.
Nem is tudtam, hogy te is meskázol. De most rád találtam. Tényleg én többet adtam el.
Végül is nem csak az eladásról szól itt minden. Nagyon szeretem a babra munkát. Sajnos még az anyag választékom nem kielégítő. Se pöttyösöm, se kockásom nincs amik nagyon hiányoznak. De képtelenség mindent beszerezni ilyen rövid idő alatt. Még csak egy éve űzöm a foltvarrást. De imádom csinálni.

e.agi írta...

igen persze,megismertem :D

Amanda írta...

Ili, ne keseregj, nagyon szép és igényes holmijaid vannak. Nekem nagyon tetszik a stílusod! Mindig rácsodálkozom, hogy milyen aprólékos és alapos vagy. Én egyszerű kezdő hobbivarró vagyok, de nagyon szeretem csinálni. Nem akarok meskás babérokra törni, mert azt hiszem az én portékáim oda gagyik. Az anyagok beszerzése nekem nagy gond, mert itt tökfalván nem találtam méterben aprómintás, pötyös vagy kockás anyagokat. Ja és semmi extra hozzávalót pl.rendes tömőanyag, két oldalas ragasztófályol, illanós filc és még sorolhatnám. Anyagokat nem szívesen rendelek a neten, mert a színek sokat változhatnak mire ideér a csomag. Azért nem panaszkodom, mert kialakítottam a saját, nagyon jól működő kapcsolatarendszeremet, idővel mindent sikerül majd beszereznem.

Amanda írta...

Még azt kérdezném, hogy a nyuszi tildás fazon-e?

rongyilla írta...

szerintem a neszi és a nyuszik is csodaszépek :)

Ili írta...

Amanda! Igen Tildás a nyuszi. Le sem tagadhatnám. Köszönöm a kedves szavaid.
Rongyilla, neked is köszönöm!