2010-07-11

Kutya, cica és utazás!

Állatbarát lévén, rám tört egy kis állatkodás!!!! Ezek is az elmúlt napokban készültek.
Varrtam még magamnak, használt flottir lepedőkből három rövidnadrágos pizsamát, ujjatlan rövid derekú felsővel. Ezen kívül, még itthoni használatra ugyan ilyen együttest, csak új anyagból. Nyáron, szinte minden nap pizsamát kell cserélnem. No nem azért, mert urizálok, hanem amikor felkelek úgy három felé, pizsamában maradok, és ha nem kell elmenni itthonról, abban is maradok.Senki nem tudja, hogy pizsama, mert vagy 30 éve nyáron mindig ilyenekben vagyok itthon.Nagyon sok darab pamut anyagom van, amit magunknak szoktam felhasználni.
Ezeket nem fényképeztem.
Holnap elutazunk egy hétre. Megint gobelinezni szeretnék, mert azt is imádom csinálni.
Abaligetre megyünk, ha valaki ráér és eljönne, írjon emailt és elküldöm a telefon számom, hogy tudjunk értekezni.

6 megjegyzés:

Amanda írta...

Mind a két neszi aranyos, de most a cicusod tetszik jobban. Szeretem együtt a zöldet a naranccsal, a cicád pedig már feketében is simogatni valóra sikerült. Jó pihenést, kevés szúnyogot!

rongyilla írta...

jó pihit!

Ili írta...

Köszönöm, remélem lesz.
Nekem is a cica a kedvencem. Ez a kutyus minta nem applikációra készült, hanem szabásminta. Így nem is annyira mutat jól. Persze az anyagot sem találtam el igazán.

Rita írta...

Jo pihenést és szép idöt kivánunk Neked!!!!

Rika írta...

Szia Ili! Szerintem a kutyusod is mutatós. Mindkettő nagyon tetszik!!!
Érezd jól magad Abaligeten, és pihenj nagyon sokat. Sajnos nem tudlak meglátogatni, mert az éjszaka indulunk Hajdúszoboszlóra. ( Nagyon sajnálom.) Pedig nekem nem lenne távolság!

Névtelen írta...

Gyönyörűek!