2010-06-30

Nektek van ilyen????



Takarítás folyik már második napja nálam.Van egy vitrines szekrény részem, ami tele van poharakkal és egy polc az évek alatt összegyűlt apró kedves ajándékokkal.Ma elmosogattam az összes poharat, csak az apróságok polcáról nem pakoltam le. Egyszerűen nem volt már kedvem. Így inkább lefényképeztem. Természetesen nem csak ennyi van, hanem sokkal több, csak azok össze vissza a lakás minden pontján.
Nektek is van ilyenetek???
Más téma. Már írtam azt hiszem, hogy Brúnó ( Bruncika ) nagyon szereti ha tiszta ágyneműt kap. Ma is kapott  és így örült neki. Annyira édes volt, hogy nem tudtam kihagyni ezt a képet.

5 megjegyzés:

Lonci írta...

Persze hogy van, csak én eldugtam őket - magamat kímélem (nem kell törölgetni, mosogatni):)

Ida13 írta...

Nincs. Anyukám sem tartott ilyesmit. Gyerekként csodáltam a másokét,de aztán kamaszként feleslegesnek tartottam az ilyesmit. Anyósomnak viszont van. Azt nem mutizhatom.

Ili írta...

Nálam ilyesmi mindig is nagy becsben van. A nagymamám fehér zománcos merőkanala is nagyobb becsben van bár minél. Én vagyok a családban egyedül aki ennyire ragaszkodik a régi családi tárgyakhoz.
Amiket most mutattam azok üveg mögött vannak. Nagyon soknak az aljára rá van ragasztva, hogy mikor és kitől kaptam. De általában hogy kitől, azt tudom.
Nem tudom, mit csinálnak majd a gyerekeim evvel a rengeteg " kacattal" ha már nem leszek!!

Cila Zzy írta...

Jaaaj, ne is monddí4 íminden héten portslsnítom, de szeretem őket, mert egy-egy eseményre, személyre emlékeztetnek.Igaz, én Zsolnayban és Herendi mániában szenvedek:-)
Ja, és polcon, nem vitrinben, mert ha virágot kapok, akor nekem csak ilyen vázáim vannak. (egyszer kis is cinkeltek miatta a falubeliek, hogy én íherendibe teszem a virágot... hát, igen, én így nőttem fel...bocsi. Ettől nem múzeum, igaz?

Amanda írta...

Nálunk is elég sok "csetresz" fogja a port, vagy foglalja a helyet. Igaz Herendim és Zsolnaym nincs, de van helyette lepattogott szélű lekváros szilkém amihez családi anekdota kötődik, vagy a mama kézifestésű tányérjai. Inkább a paraszti kultura régi használati tárgyait őrizgetjük, és reménykedem, hogy a gyerekeim is dédelgetni fogják a családom kincseit.