2010-05-20

Tegnap buli volt!!!!

Tegnap délután Pakson voltunk a gyerekeinknél, mivel mind a kettő ott lakik. A két kicsi unokának májusban van a névnapja, a nagylány unokámnak pedig a szülinapja. Nagyon jól éreztük magunkat. A kicsik az egész családtól kaptak egy tranbulint. Lehet, hogy nem így kell írni!!!! Nagy volt az öröm és ugrabugra!! A nagylánynak varrtam a takarót és egy kis zsebpénzt kapott még, mert nagyon szeret olvasni és könyveket vásárol magának.
Képzeljétek olyan fotó is készült, hogy együtt vagyok a három unokámmal. Ilyen még soha nem sikerült. Megmutatom!!
Azért voltam ennyire népszerű, mert vittem nekik kaparós sorsjegyet. A legolcsóbbat vittem és állatok voltak rajta. Lehetett húzni, mint a kártyából. A kicsik az állatoknak örültek, a nagy pedig a nyereménynek ugyanis a háromból kettőn 500-500 forint nyeremény volt. Nagyon jókat nevettünk.
Ez ám a boldogság, nem a lottó ötös!!!!!!!!!!!!!

5 megjegyzés:

Edina írta...

Nagyon szép unokáid vannak!!

Marika írta...

Akkor szép napod volt ::)))!!
Mi szombaton szülinapoztunk .
Ja és mi is trambulit vettünk !!!

Tiffanylda írta...

Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Kedves "nagyanyók", legközelebb egyeztessünk ajándék - ügyben! Nagyon jó ötlet!:) Gondolom, mindkettőtöknél nagy volt az öröm!
Ili, édesek az unokáid, biztos örültek ők is, hogy együtt lehettetek! A képen nagyon úgy tűnik!:)

Amanda írta...

Nagyon szépek vagytok együtt! (Milyen jó nacid van!)

Ili írta...

Edina! Köszönöm, szerintem is nagyon szépek. De egy nagymamának mindig a sajátjai a legszebbek!
Marika! mintha össze beszéltünk volna. Nagyon jól kitaláltuk, mert remélhetőleg, most már nem az ágyon fognak ugrálni!
Ildi! Szerintem ez nagyon jó ötlet, hogy mondjuk el egymásnak, ki mit ajándékozott az unokáinak, mert jó kis ötleteket kaphatunk.Kellene indítani egy nagymama blogot, ahova bárki bejelentkezhet. sajnos én nem vagyok jó szerkesztő.
Amanda! Én is szeretem ezt a nacit, hiába vagyok már egy kicsit túlkoros!!!!!!! A lelkem mélyén még mindig fiatal vagyok!!!A gyerekeimre hallgatok, és ők nem mondják, hogy Anci ez egy kicsit ciki!!