2010-05-31

Tarisznya táska és neszi

Tegnap, miután befejeztem a takarót, hozzáláttam egy általam elképzelt táska megszerkesztéséhez. Ma hajnalban fél háromkor keltem és befejeztem az elképzelésem. Mielőtt elájulnátok, hogy ilyen korán kelek, tudnotok kell, hogy korán is fekszek. Nekem a hajnal nagyon termékeny!!!! Már csak a műhelyben!!!!  Hahahah
Mivel ebbe a ráncolt tarisznyába nem tettem belső zsebet, varrtam hozzá egy neszit, amin kulcskarika van, és bár mikor rá lehet a táskára akasztani. Még úgy is, hogy belül legyen a neszi.
Mi a véleményetek a fazonjáról????

9 megjegyzés:

toritextil írta...

nekem kifejezetten tetszik a fazon! :)
nekem is a reggel a hasznosabb, de azért legalább 6-ossal kezdődjön az az idő :D

Ida13 írta...

Nekem is az lenne a termékeny időszakom. Reggel 8-ra 6-tól akár 6 tételt is meg tudtam tanulni, utána egész nap 2-3-at annak idején.
Most a gyerekek, férj és kislakás miatt nem lehet. ANNNIRA rossz ez így!

Ili írta...

Ida! Természetesen, mi egyedül vagyunk már! Én sem tudnám így csinálni gyerekek mellett. Meg persze, ha nem külön épületben lenne a műhelyem, akkor sem tudnék hajnalban varrni, mert a párom biztos nem hagyná szó nélkül, ha nem tudna aludni!
De látom, hogy sokan inkább a reggeli órákat használják ki.

Rita írta...

én is...csak én nem alszom elötte!!!! Reggelente, ébredés után viszont használhatatlan vagyok.... de éjszaka nagyon tudok dolgozni, akkor megy a munka a legjobban!

Amanda írta...

Nagyon tetszik a fazonja is, de az színe az valami mesés. Tetszik ez a lilás-világ!
Én inkább éjjeli bagoly vagyok, ha már mindenki alszik, akkor jön az én időm. Nem az a baj, hogy csak keveset tudok utána aludni, hanem az, hogy 9 előtt fel kell kelnem. (Ha korán fekszem és korán kelek, akkor is, ha későn fekszem és korán kelek akkor is nyűgös vagyok. Ki érti ezt?)

Ili írta...

Kis éjszakai baglyok!!! Én is az voltam ám!!!!! Amikor a gyerekek kicsik voltak én is éjszaka csináltam mindent. És akkor még a korán kelés is ment!!
Nehéz ezt a táskát fényképezni, mert így lógatva nem nagyon mutat. Ki kellett volna tömni, lehet, hogy akkor jobban látszik a fazonja.
Van ám talpa is!!!!!!!!!!!

sandorne0824 írta...

Nagyon cuki ez a táska.

Lonci írta...

Ez igen, nagyon jó lett a saját tervezésű táskád, a színösszeállítás is tetszik:)

Ili írta...

Köszönöm nektek is. Már tudom, hogy változtatok rajta legközelebb. Majd mutatom azt is.