2012-03-08

Mindenféle !!!!




Megvarrtam a Dunaújvárosban kapott anyagból és mintából a kis neszit. Mágneszárral készült, masnija a bélésanyagból készült.


Még tavaly maradék anyagokat varrtam össze, mindenféle logika és ízlés nélkül, ahogy jött!! Már csak a keretek és a steppelés hiányzott! Összedobtam, látszik is rajta!!! Csak nyári takarónak használjuk!!

Mivel pár napra el voltam tiltva a varrógéptől, így kézzel igyekeztem hasznossá tenni magam! Ezek is maradék anyagokból készülnek! Dunaújvárosban, Loncitól kaptam kedvet a nagymama virágoskertjéhez. Már próbáltam régebben is, de akkor nagyon macerásnak találtam. Valahol még megtalálható a blogomon.
Nyomtató papírból vágom ki a hatszögeket, egyszerre 12 db-ot. Valahol láttam egyszer egy videón, hogy gemkapoccsal tűzik fel az anyagot a papírra és ezután varrják rá az anyagot. Nagyon megkönnyíti a munkát, nem kell vasalgatni és nagyon pontosak lesznek a hatszögek. Le is fényképeztem, hátha valakinek segítek vele!!!
Ez a kocka is csak most lett befejezve, mert nem volt frízem elég a kitöméshez. De most ami a takaró széleiről leesett azzal befejetem!
El sem tudjátok képzelni, hogy mennyi ilyen ufóm van ami befejezésre vár!!


4 megjegyzés:

Kaccat írta...

hűű nagyon tevékeny voltál!
Szépek lettek!

Lonci írta...

Hugi nagyon belendültél, látszik hogy hiányzott a varrás. Jó a takaró és a neszeszer is:)))

Mamis írta...

Szeretnék én így *összedobni* egy takarót!!!!Nagyon jó lett.

Ili írta...

Köszönöm lányok!!
Mamis, csak azt ne mond, hogy neked egy ilyen gondot jelentene!!!
Olyan szépeket varrsz!!