2012-02-26

Dunaújvárosban tegnap

Foltvarrós találkozó volt tegnap! Én is ott voltam!
Megismerkedtem  Loncival és  Bánász Erikával.
Lonci két csoport társával jött. Nagyon, nagyon jól éreztük magunkat!!! Köszönet a szervezőknek is!!!
Annyira elbeszélgettünk az időt, hogy a közös varrásból ne lett semmi, pedig kaptunk anyagot a hozzá való frízzel és szabás mintával. Ízlésesen össze volt hengerelve és egy rafiával összekötve. Én már csak a kibontott állapotban tudom meg mutatni.
Ha megvarrom, majd mutatom a fazonját is!
Loncitól is kaptam ajándékot, nem is egyet, hanem két pénztálcát, szabás mintával együtt!
Legközelebbi, Tatabányai napra, telepakolom pénzzel, és bevásárolok, mivel most semmit nem vettem, annyira beszélgettünk.
Itt is megköszönöm, nagyon örülök nekik!
Sajnos csak két fotót csináltam, pedig lett volna miről! Rengetegen voltak, a házigazdák kitettek magukért. Rengeteget dolgozhattak a szervezéssel, de erről  Erika tudna sokat mesélni, mivel ő is részt vett benne! Nagyon kedves, fiatal asszonyka!

3 megjegyzés:

Lonci írta...

Én is nagyon jól éreztem magam és remélem a következő közös varrás is ilyen jó lesz:))))

Nagymamis írta...

Szép napotok lehetett! Annyira jók ezek a közös varrások.....talán egyszer a mi környékünkön is lesz. Szép vasárnapot kívánok!

erikastyle írta...

Nagyon Kedves vagy Ilike! Köszönöm! :) Tényleg nagyon jó volt, még most is pihenek, mivel van mit kipiheni. Este fél 7 kor mentünk haza, addig buliztunk mi is. :)))) Hamarosan felteszem a fényképes beszámolót én is. :) Köszönöm, hogy eljöttél, nagyon volt találkozni veled, és a többiekkel is.! :)))) Örültem neked, és a többieknek is. :))))) Ha máshol nem akkor jövőre ugyan itt találkozunk! :)))) Puszil Erika