2011-06-08

Nézzétek meg ezt a vasalót!!!

Varróház Online küldött egy értesítést, hogy vasaló vásár lesz!!!
Ha tehetitek vegyetek ilyen gőzállomásos vasalót. Nekem legalább hét éve ilyen van!!! Mondhatom, hogy az eddigi legjobb amivel találkoztam. Csapvizet is lehet bele tenni, de nálunk nagyon vasas a víz így esővizet gyűjtök 5 literes kannákba amit sűrű anyagon átszűrök és ezzel vasalok. Míg nem volt ez a vasalóm, legalább évente szétvasaltam egyet!! Az ára is elfogadható!! Igaz most nem tudom mennyiért árulják. Van többféle. Amit a képen láttok, nekem pont ilyen van. 23000.- forintért vettem a Metró áruházban. ennél már sokkal modernebbek is vannak.
Nekem ebből semmi hasznom nem származik, hogy reklámozom ezt a vasalót, csak szerettem volna elmondani, hogy kipróbált darab és becsülettel állíthatom, nagyon strapabíró!!! Persze elejteni ezt sem szabad!!!

Rólam!!! Képzeljétek, teljesen rendbe jöttem. Az arcom olyan mint régen!!! Még van pár vizsgálatom, de szerintem, teljesen gyógyult vagyok. Ahhoz képest, hogy hónapokat mondtak a gyógyulásra, két hét alatt rendbe jöttem!!! A pozitív hozzáállás sokat segített!!!

7 megjegyzés:

Rita írta...

Nézném én, de nem működik a link!!!! De az nem is baj, a lényeg, hogy meggyógyultál, szorítottam ám Neked!!!!

Amanda írta...

Örülök, hogy meggyógyultál!

Ili írta...

Rita, Amanda!!! Nagyon köszönöm. Biztos, hogy ez is sokat segített!!!

Rita!! Próbáltam újra a hírlevelet ide linkelni, de a gmail fiókom mindenestől olvasni lehetett. Így akit érdekel a hírlevél, tovább küldöm emailon!!!

Nagymamis írta...

Csatlakozom a többiekhez! Örülök, hogy meggyógyultál. A pozitív hozzáállás is segített benne! Azért legyél még egy kicsit óvatos, és vigyázz magadra!

erikastyle írta...

Örülök, hogy meggyógyultál! :))) Nem akarom mondani, hogy "én megmondtam" :))))
De sokat gondoltam rád, és bíztam benne, hogy meggyógyulsz! :)))

Ili írta...

Nagymamis, Erika!!!
Köszönöm Nektek is, hogy drukkoltatok, gondoltatok rám.Annyira jól esik!!!

Lonci írta...

Nagyon örülök, hogy ilyen hamar rendbejöttél:)))))