2011-05-23

Itthon vagyok!!!


Nem kellett bent maradnom, de be kell járnom Kecskemétre még pár napig.
Szóval egy kicsit lebénult a jobb arcom!!! Mivel Abaligeten voltunk Pécsre mentünk sürgősségire. Elmondhatom, hogy olyan alaposan kivizsgáltak, hogy még a kecskeméti főorvos is meglepődött. Még MR vizsgálaton is voltam, ahol valami régebbi eredetű foltot találtak. Ennek kell a végére járni, hogy mitől lett. A mostani arcideg bénulás. Több hónapig is eltarthat mire rendbe jön. Nem vagyok elkeseredve egy cseppet sem. Azon vagyok, hogy mihamarabb jobban legyek.
A mostani helyzetem: Nehezebben tudok beszélni, főleg a P és B betűk mondása nehéz. Most jöttem csak rá, hogy mennyi "P" betűvel kezdődő szó létezik!! A folyadék kifolyik a számból ha nem vigyázok. A szemhéjam lelóg így a szempillám is néha bele lóg a szemembe. Ha mosolygok, csak az egyik oldalon tudok!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát csak ennyi. Én még szerencsés vagyok azt mondják, hogy talán 100%- os is lehet a gyógyulás. Még nem teljesen tisztázott, hogy mitől is lehet kapni, de nagy valószínűséggel huzat, légkondi, autóablakon beáramló hidegebb levegő. De a kullancs csípés utóhatása is lehet.
Most egy kicsit vidámabbat!! Mutatom az újszülött bébinket!! Magzatmázzal!! Szerintem a lenyelt magzatvizet fújja buborék formájában.
Holnap reggel 8-ra megyek kezelésre. Ha haza értünk megcsináljuk a sorsolást a párommal!!

13 megjegyzés:

erikastyle írta...

Kedves Ilike! Szomorúan és vidáman olvaslak egyszerre! Jobbulást kívánok, a barátnőm anyukáját fél éve pont evvel diagnosztizálták, arcidegzsába. Teljesen felgyógyult! Te is felfogsz!
Gratulálok a picihez, nagyon aranyos! Jó egészséget kívánok és vigyázzatok Magatokra!
Puszi! Erika

Rita írta...

Gyógyulj meg gyorsan!!!! Gratula a babához nagyon édes!!!

Mamis írta...

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Vízicsibe írta...

Gyógyulj gyorsan meg! A Baba pedig nagyon gyönyörű!!!!

Nagymamis írta...

Nekem is van egy ismerősöm, akinek ugyanilyen gondjai voltak. Mára már meggyógyult! Igaz nagyon kell vigyáznia magára a mai napig is. Kérlek Te is vigyázz magadra! Örülök, hogy a babát is megmutattad. Nagyon gyönyörű!

Strugamano írta...

GYÖNYÖRŰSÉGETEK VAN! Minden okod megvan a mosolygásra! És hamarosan meggyógyulsz!

Kaccat írta...

mielőbbi gyógyulást, Törpilla pedig gyönyörű! :-)

Lonci írta...

Borzasztóan lesújtott, ami történt veled.Az optimizmosod, pozitív hozzáállásod sokat segít a betegség legyőzésében és te győzni fogsz. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok neked, a pici unokához gratulálok :)))

inga írta...

Jobbulást és valóban: fő az optimizmus!
Nagyon édes a picurka :)

Varróka írta...

Mielőbbi gyógyulást kívánok, nagyon sajnálom ami történt! Ezzel a pozitivitással viszont biztos vagyok benne, hogy hamar újra a régi lesz minden :)) Kitartást!
Édes a picur lány, gratulálok az egész családnak!

Amanda írta...

Gratulálok, csodaszép a kicsilány!
Vigyázz magadra, mielőbbi gyógyulást, és maradj ilyen pozitív.

sandorne0824 írta...

Kedves Ili,javulást kívánok.
A pici unokához gratulálok,
jó egészséget kívánok neki és a családnak. Aranyos baba!

Silerika írta...

Jaj, hogy mik történnek! Jobbulást kívánok, a kicsi meg gyönyörűséges! :o))