2010-12-30

Nagy utazás !!!!

Karácsony elteltével, ami nálunk keddi naptól számolandó, csak ülök a gép előtt, nézek ki a fejemből!!! Valahogy sehogy sem akaródzik még csak fel öltözni sem. Párom elment bevásárolni, még csak azt sem kellett. Így egész nap pizsama partit tartok magammal !!!!
Gondolatban készülődök a " Nagy utazásra ", mivel karácsonyra a gyerekektől kaptunk egy hétvégi Prágai utazást. Csak az örömben az üröm, hogy jövő hét pénteken már menni is kell! Vagy is 7.-én indulunk és 9.-én jövünk haza . Kb. 630 km csak oda az út!!!!
Nem fogunk unatkozni, mert nászék is ezt az ajándékot kapták!! Szóval megyünk együtt !!!!!
Vidám kis társaság, szeretünk együtt lenni!!! Csak egy valakivel van baj !!!!! Az én vagyok !!!
Ugyan is nem kicsit pánik beteg vagyok, így szinte alig megyek valahova !!! De tudom, hogy nagyon erős vagyok és meg tudom csinálni!! Nem szeretném sem a többiek, sem a családom boldogságát elrontani !!!!
Azóta készülök lelkileg, amióta meg tudtam !!! Ami feltétlenül kell az utazáshoz, víz, cukor rágó, xanax, jegyzet füzet, ( amibe mindent leírok ), kispárna, hogy tudjak egy kicsit aludni is!!!
A legnagyobb baj, hogy egy kocsival megyünk, és nem a mienkkel !!!
Ezt csak olyanok értik meg, akik már voltak hasonló helyzetben.
Hat éve járok vele orvoshoz, több kevesebb sikerrel.
Tudom, hogy istenien fogom magam érezni, ha már itthon leszünk. Ugyan is utólag, mindent nagy élménnyel élek meg!!

Nem akartalak benneteket ilyen kis semmiséggel untatni !!!! Bocsika !!!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK, AKI IDE LÁTOGAT !!!!!!!!!!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Ili!
Ez nem kis semmiség!nekem is van némi fogalmam róla ezzel együtt kell élni?!nme is tudom csak rossz:O(de azért fel a fejjel bízzál magadban és szeretteidben sikerülni fog!:O)szorítok!nagyon nagyon kellemes időtöltést nektek!nem utolsó sorban pedig Boldog új évet!

Amanda írta...

Ilikém!
Én innen messziről támogatlak, már amennyire ez lehetséges. Ne félj, bízz magadban, hiszen elég erős vagy! Prága csak rád vár!