2010-11-13

Szabadidő ruha

Igaz, hogy már nem vagyok 20 éves, de minél jobban halad az idő, annál jobban szeretem a világos és élénk színeket. Szerintem sok más hasonló korú is van így!!!
Még a tavasszal vettem ezt az anyagot. Kimostam 60 fokon, mivel biztos, hogy rákerül majd a sor, hogy ott mossam. Tegnap hajnalban hozzáfogtam és meg varrta. Mivel szabni nem tudok, csak saccra, így az egyik varrónő barátném, levette a mintát az egyik kedvencemről. Egy kicsit nagyobb lett mint gondoltam, de nagyon örülök neki. Éppen rám fért, mert a régiek  5-10 évesek, agyon mosottak. Csak ilyenekben szeretek itthon lenni, mert kényelmes.
Férjemet kértem meg, hogy fényképezzen le. Kértem, hogy a fejem ne legyen benne, mivel még korán van!!! Azt mondta, hogy akkor nem fényképez. Hát íme, itt vagyok teljes valómba. Igaz a számra rajzoltam egy kis kontúrt, a szemem gyorsan kihúztam, ( nem a helyéről!!!!!!) és meg fésülködtem.
Lányok! Nem tudom, Ti hogy vagytok a képek feltöltésével és rendezésével, de nekem mostanában nem megy!!!!! Ezért is ritkábban jelentkezek, mert nagyon sokszor nem tudom meg mutatni amiről éppen írnék!!!!
A másik, hogy hiába rendezem el, nem úgy jeleníti meg!!!

17 megjegyzés:

Mázsa Viki írta...

Nagyon - nagyon tetszik ez a melegítő!!! Neked pedig egyáltalán nem kell szabadkoznod, igenis jól nézel ki!

Amanda írta...

Ilikém, nagyon ügyes vagy. Nagyon szép lett, tetszenek rajta a szívecskék. Milyen anyagból van? Aki szabni nem tud, az én vagyok, nekem is az egyik barátnőm segít és tanítgat. Már vannak bíztató jelek, hogy nem vagyok menthetetlen.
A fotók jók lettek, a kiegyensúlyozott, kedves Ilit látom rajtuk.

Edina írta...

Nagyon ügyi vagy, szuper jó lett a melegítő!! Örülnék neki, ha így néznék ki reggelente! :)

batorba írta...

Nekem is nagyon tetszel...még így reggel is. És a szin nagyon jól áll!! Anyukám is 72 éves és az élénk színeket szereti. Kedvence a ciklámen. És ha a táskája ciklámen, akkor a cipő és vmi kiegészitő is hozzá az!
Az elrendezésben meg nagyon szivesen segitek. Ha kéred, leirom egy mailben...talán úgy menni fog!!

batorba@externet.hu

Szeretettel: Csilla

Creature of Harmony írta...

Nagyon tutti a melegítőd és magad miatt egyáltalán nem kell szabadkoznod! Aki reggel is szép... és te az vagy, smink ide, vagy oda... csinos nagyanyó vagy!
A képfeltöltés a picasaból mostanában nekem sem megy annyira, és én is bajlódok a rendezgetéssel... de kifogok rajta!!!! Jusztis megcsinálom:-)

Kála írta...

Nagyon jó lett a melegítő, és a színe is nagyon jól áll neked :-)!
De jó lenne így tudni varrni!

Silerika írta...

Ha én így festenék a melegítőmben, nagyon elégedett lennék! Nem kell mentegetőzni, mert csini a szabadidőrucid, ügyes vagy! :o))

Ili írta...

Lányok! Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!
Amanda! Olcsó, belül bolyhos pamut tréningruha anyag. Tudod, ami ki fog bojtosodni.Ezt a hibát vasalóval lehet javítani. Ugyan is vasalás után, nem feltűnő.
Edina! Úgy látszik, a kora reggeli napnak ilyen jótékony hatása van!!!
batorba! Anyukádnak gratulálok!! Az enyém 82 éves, de ő is nagyon csinosan öltözik. Nyáron halásznadrágban jár még mindig!!!
Már szégyenlem magam, annyi sok szépet írtatok!! Ez a kép tényleg jó lett!!! Úgy látszik, nem csak a nap, hanem a párom jótékony hatása is közre játszott!!! Na csak a fényképezésben!!! hahaha

Ledorka írta...

Igazán csinos vagy, és klassz lett a melegítő! :)

Lonci írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon jó lett a szabadidő ruhád, és a képek is azt mutatják hogy szuper nagyi vagy:)))

Ida13 írta...

Nagyon csini vagy és ügyes is!

A feltöltésekkel inkább a Safariban lehet boldogulni. Én is sokáig nem tudtam semmit. A párom javaslata alapján. Próbáld azt!

Ida13 írta...

Nagyon csini vagy és ügyes is!

A feltöltésekkel inkább a Safariban lehet boldogulni. Én is sokáig nem tudtam semmit. A párom javaslata alapján. Próbáld azt!

Ida13 írta...

bocsi! egyszer akartam. egyszer akartam.:)

Aledi írta...

Jó lett, ügyes vagy! És csinos is, hagyd csak magad nyugodtan fényképezni :)
A színekkel magam is így vagyok, a feketéről teljesen leszoktam, azt viseljenek a fiatalok :)

Ili írta...

Nagyon köszönöm!

Ida! Mi az a Safari ??????????????

Alédi !!! Hol vagy te még az öreghez!!!!! A lelkünknek, kedvünknek kellenek a vidám színek!!!!

Berry írta...

Remek lett és nagyon jól áll! Nagyon ügyes és bátor vagy, hogy be merted vállalni! :DDD Gratulálok!

Ili írta...

Köszönöm Berry !!!