2010-10-02

Mobil tartók

Ezeket bütykörésztem az elmúlt betegeskedéssel teli napjaimban. SAJNOS MÉG EGY CSEPPET SEM VAGYOK JOBBAN!!!! Egyáltalán nem szoktunk  influenzás betegségekbe bele esni. Ezért rettentően furcsa és rossz!!! Száraz köhögés, rossz közérzet. A fejem tele van ,  ( na, nem ötletekkel, mert attól csak jól érezném magam  ) olyan mintha óriási súly lenne a nyakamon!!!
Befejeztem a nyavalygást!!! Ennél nagyobb baj soha ne érjen!!!

9 megjegyzés:

Kaoka írta...

Jobbulást kívánok. Sajnos én is hetek óta ugyanebben szenvedek, ráadásul dolgozom is. Ennyire, még engem sem kapott el, de egyszer mindennek vége, az vígasztaljon. Milyen szépségeket varrtál így betegen. Miket fogsz varrni, ha meggyógyulsz? :)

Kála írta...

Mielőbbi gyógyulást! Nálunk is nyögi a család ezt a nyavalyát :-( Esetleg próbáljatok meg citrom illóolajat párologtatni (fertőtleníti a levegőt, és javítja a közérzetet is).

De nagyon szépeket varrtál :-)! Nem semmi, hogy még ilyenkor is van energiád az ilyen aprólékos munkára!

Lonci írta...

Húha, betegen is ennyit dolgozol? Mielőbbi gyógyulást kívánok:)

Ili írta...

Köszönöm a kedves szavakat és jó tanácsokat. Igyekezni fogok a gyógyulással.
Ezeket hajnalonta varrogattam. Olyankor mit tudnék mást csinálni??? De ha felébredek, muszáj felkelni, mert csak rosszabb ha fetrengek az ágyban.

Névtelen írta...

Nagyon szépek a mobiltartók!!! Sajnos nálunk akicsi hozott haza valamit az óviból,de végig ment az egész családon.Picur már jobban van,de én meg a férjem.....Mi lándzsás útifű szirupot iszunk,Novorin orrcsepp,Grapefruitmag csepp ,felsoroltam egy egész gyógyszertárat! :) Gyors jobbulást,legyen erőd még szépségeket varrni.

Ili írta...

Judit! Én is jobbulást kívánok nektek! Nagyon jó gyógynövény készítményeket szedtek. Mi is hasonlókat. Köszönöm a jó tanácsokat, mindig jól jön!

Névtelen írta...

Szeretnék adni neked egy díjat. Ha szeretnéd átvenni, nálam megteheted.Kérlek fogadd olyan szeretettel tőlem,mint amilyennel adom.Jobbulást! Judit

Silerika írta...

Betegen ennyit varrtál??! Nekem bizony nincs hozzá erőm még most sem. Gyógyultan mennyi kerül majd ki a kezed alól?? Mielőbbi gyógyulást kyvánok! :o))

Ili írta...

Erika! Én sem csinálok szinte semmit. Ma nem tudtam felkelni hajnalban. Pár reggel varrtam ezeket, nem kevés óra alatt. De a jó gondolatok, ötletek hiányoznak mostanában. Látszik is a dolgaimon. Nem egészen olyanok, amilyeneket szeretnék csinálni.