2010-09-15

Festményem !!!!

Nem tudom mi jött rám most délután!!! Talán pihenés helyett csináltam, mert jól esett. Már régebben olvastam ezt a technikát, de még soha nem próbáltam ki.
Két papír között kalapáccsal virágokat, leveleket ütögettem egy darab lepedő vászonra. Utána két papír között alaposan kivasaltam forró vasalóval, hogy a még rajtamaradt virág maradékokat le tudjam szedni. Ezután még elöl és a visszáján is nagynyomású gőzzel átvasaltam ez lett belőle.
Van rajta hajnalka virág és levél, muskátli szirom és levél, porcsinrózsa virág ( nagyon jól fog ) Mini rózsa virág, bodza bogyók és az a nagy ami középen van, fagyálló hibiszkusz ( halvány rózsaszín ). Ennek nem fogott a virága, de gyönyörű kontúrt kapott. A sárga közepe viszont meg maradt.
Fogalmam sincs, hogy kell ezt szabad gépivel varrni, de majd meg próbálom, hátha valami szépség lesz belőle. Ha valaki ismeri ezt a technikát, elláthatna pár jó tanáccsal!! Előre is köszönöm.

7 megjegyzés:

Cila Zzy írta...

Hú, de szuper jó! Erre nagyon kíváncsi leszek, mindent mutizz majd, jó? Mit, hogyan!

Lonci írta...

Nem találok szavakat, annyira kreatív vagy:)))

Névtelen írta...

zseniális :-))))))))))!

Silerika írta...

Micsoda csendéletet kalapáltál!! Nagyon tetszik a technika, nem ismertem. Ha megtudsz valami róla, érdekelne! :o))

Ili írta...

Azt gondoltam, hogy ismeritek ezt a technikát. De valahogy utána járok, mert nekem is tetszik, ahogy a virágok levelek befestik az anyagot.

Betti írta...

Hát ez állati jó!!! Hogy te mikre nem bukkansz, Anci :) Nagyon szép lett, kíváncsi vagyok a folytatásra!

Lilang írta...

Gratulálok nyertél
A címed kérem mailban
Puszi :)