2010-05-25

Segítsetek!!!!

Egy kis segítséget kérek!! Takarót varrok a lányomnak. El is kezdtem, de tegnap este rájöttem, hogy  Nemzeti színű!!!!!Az apró virágos anyagomból adódóan meg vannak a hozzá illő színek.Sajnos viszont királykékem nincs. Voltunk ma Kecskeméten, de nem kaptam, amilyet szerettem volna. Így festék után szaladgáltam, de csak égszínkéket kaptam.
Szóval segítséget várok, hogy milyen legyen a folytatása a takarónak. Használhatom e szerintetek a festett anyagot, vagy keressem tovább a kicsit sötétebb kéket???
Bánatomban, hogy nem tudtam folytatni a takarót, kipróbáltam a papírra varrást.Lehet, hogy fordítva csináltam mint kellet volna, de mindjárt megint utána nézek, hogy is van!! Ez egy tulipán, ha rá ismertek.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

7 megjegyzés:

Ida13 írta...

1. Miért lenne az baj, ha magyarosra sikeredett a takaró?
2. Nem is annyira szembetűnő így a képen, hogy magyaros.
3. Legfeljebb karácsonyis hangulatú. :)
4. Hová is akarod a kéket tenni?
Rátétnek? Keretezni? Mert a kerettől nem szűnik meg az alaphangulat, szerintem.
NEKEM tetszik így, ahogy van. Ha nektek nem jó így, akkor küldöm a címem. :)

Ili írta...

Ida! Most a kék és a kis mintás anyagból szeretném a blokkot tovább folytatni. Csak ez a kék, nem éppen a megfelelő szín, amit szerettem volna. Ezért kértem a segítségeteket, hogy szerintetek jó lenne e hozzá.
A lányom már telefonált, hogy nagyon tetszik neki.
Nem baj egyáltalán, hogy magyarosra sikeredett!! Félre értetted, vagy én írtam rosszul?? Mindjárt elolvasom, hogy is fogalmaztam...hahaha

Amanda írta...

A takaróhoz még nagyon kezdő vagyok, az viszont látom, hogy nagyon szép lesz! Lehet, hogy magyaros, de ami szép az szép! (a kaja meg finom-ha-ha-ha)
A papírra varrás engem is érdekel. A tulipános minta aranyos, azt hiszem nekem először ilyen kis aprókákkal kell kezdenem, a nagy takarók még várhatnak.

Körmi írta...

Háááát én semmiképpen nem "törném" meg ezt a szinösszeállítást! főleg azért nem, mert nekem most nagy kedvencem ez a három szin együttese! Nagyon szép ez így! Talán ha egyre "zöldebbel" folytatnád, s zöld kerettel, akkor inkább a zöld dominálna, s nem éreznéd annyira "nemzetinek".:D
Kíváncsian várom mi lesz a folytatás :D

Ildifolt írta...

Ili, én nem tenném bele a kéket. Ez így jó, ahogy van. Piros-fehér-zöld, némi kékkel. Pont elég benne a kék, ettől nem nemzeti színű...és ha az? Akkor is jó. De te döntesz! Nekem nagyon tetszik.

Lonci írta...

Jól lett a takaró:) Én is kihagynám a kéket és csak az eddigi színeket használnám.)

Ili írta...

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, lányok, mennyire jó, hogy meg kérdeztelek benneteket. Rátok hallgatok, mivel nem ok nélkül kérdeztem a folytatást. Nem tudtam dönteni. Így legalább tudom folytatni, mert most már második napja, csak nézegettem.
Köszönöm a véleményeteket!!
Akkor ez közös takaró lesz!!!
Majd mutatom a végeredményt is.
Amanda! Igen, ez egy egyszerű kis minta. Valamikor régebben rajzoltam le és csak most próbáltam ki. Különben utána néztem, jól csináltam!!!