2010-03-09

Varró szakkörben tanultak + egy neszi

Nagyon el maradtam mostanában. Sok volt a munkám. Már kezdtem magam rosszul érezni, mert elmaradtam a kötelező feladatokkal. Persze ez a kötelező nagyon kellemes!!!!! Bevásárló táskát és koszorút tanultunk utoljára. Most mind kettőt megcsináltam.
A táskának különleges színe van, de megmondom őszintén, nekem bejön. Igaz a zöld a kedvenc színem. Szinte minden árnyalatát kedvelem. Díszítése, gobelin mintájú szövet , a rojtos pedig a taft sebes széle.
A koszorút nem díszítettem jobban, mivel mintás az anyag. Igaz szerettem volna szélesebb szalagból masnit, de nincs itthon.A színe is lehetne más.
A neszi, meg csak úgy jött. Az ilyen fajta neszik kreálmányok. Menet közben derük ki, hogy mi is lesz belőle. Biztos ismeritek ezt a munka menetet.
Legközelebb megpróbálok nem elmaradni ilyen sokáig.


A neszi nem szakkörös feladat.

8 megjegyzés:

Silerika írta...

A táska színe nekem is nagyon bejön, jaa, meg a neszid is tetszik.:o))

Éva blogja :) írta...

Minden nagyon szép lett! :)

Lonci írta...

Nagyon belehúztál, a végeredmény nagyon tetszik:)

Ili írta...

Köszönöm lányok!

dit írta...

Nagyon jók lettek, nekem is tetszik !

Dia írta...

Szia Ili!

Nagyon szuper dolgokat készítettél.
A táska színe nekem is nagyon tetszik.

A koszorút hogy kell elkészíteni? tudsz nekem segíteni? (sajnos én már nem fértem bele a varrószakkörbe :-( ) köszönöm

Borzási Pál írta...

Nagyon szépeket alkotsz. És úgy néz ki hiába fontolgatom, hogy több blogra nem iratkozok fel mert nem győzöm követni őket, egyszerűen lehetetlen elmenni melletted csak úgy nyomtalanul...

Ili írta...

Olyan jó, hogy egyre többen benéztek hozzám. sajnos egyre kevesebb időm lesz varrni, mert meg jött a TAVASZ és a kinti munkák várnak rám. De azért nagyon igyekezni fogok, mert úgy sem bírom ki, hogy ne varrjak egy kicsit.