2009-03-15

Üvegcsodák













Sziasztok!
Mivel a csendélettel nem nagyon haladtam más elfoglaltságom miatt, ezért gyönyörű üvegeket mutatok, amit az előbb fényképeztem. Ez mind a miénk.
Más tollával ékeskedni nem valami szép dolog. De mivel a lányomról van szó, azt gondolom nem olyan nagy bűn! Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen csodálatos és értékes tárgyakat tud készíteni. Olyan igényes festékkel vannak festve, amiket bizonyos hőfokon ráéget az üvegre. Ezáltal akár egész nap éghet benne a mécses, még sem forrósodik át. Egy egy egész napos kiállításon reggeltől estig égenek a mécsesek benne, még is nyugodtan még egy kisgyerek is megfoghatja. A poharakat használni szoktuk. Mivel nagyon féltem, csak jeles ünnepeken vesszük elő. Ha megfogod az üveget, olyan érzésed lesz, minha tűzzománc lenne az üvegen. Sokan össze is tévesztik.
Még annak örülök nagyon, hogy egy év kihagyás után /ami az egészségével kapcsolatos volt/, festeni tud. Most újra gyűjti a kiállításra való anygot, mivel egy év alatt elfogyogatott a meglévő. Mivel nagyon aprólékos és lassú munka, még kell egy pár hónap, mire utol éri magát.
Remélem akkora szeretettel nézegetitek ezeket a képeket, amekkora szeretettel fényképeztem, hogy megmutassam az itthon lévő kincseimet.

7 megjegyzés:

david santos írta...

Really beautiful posting!
This is Art! You are Master,
Congrats.

Lilang írta...

Csodálatosak!!!!!!

Melus írta...

hihetetlenül szépek:)

Borderline Anikó írta...

Irigykedhetek egy kicsit?

F.Gina írta...

Tényleg gyönyörűek, gratulálok a lányodnak !

Ili írta...

Köszönöm a lányom nevében is.

Pillle írta...

Csodásak!
Nagyon ügyes lányod van. Árulja is valahol ezeket a szépségeket?