2009-01-01

Boldog Új Évet





















Boldog Új Évet Minden Látogatónak!

Kettecskén töltöttük 2008 utolsó napját. TV-t néztünk, de meg ne kérdezze valaki, hogy mit!!!!!!Fogalmam sincs. Papi szörfözött a távirányítóval, hátha talál valami érdemleges műsort.

Hofi Géza, őt még mindig szívesen látjuk. Nem tudjuk meg unni. Meg legyünk őszinték, még ma 20-25 év után is aktuális a műsora. Hát ide vezetett a várva várt renszerváltás!

Az elmúlt két napban nem sokat gobiztam. Holnap meg jön Babett unokám. Még kihasználjuk az utolsó három napot az iskola szünetből. Vasárnap délután visszük haza.
Buddhát majd csak akkor mutatom, ha kész lesz. Még pár hét. Most varrom a legnehezebb részét. Ha nem figyelek, sokat bontok. Még szerencse, hogy berácsoztam az anyagot, és így hamar észre veszem a hibát.
Még tettem fel a karácsonyi képekből párat. Papival csak azért kerültünk ide, mert amit Magditól és Ildikótól kaptam ajándék díszt, ezen a képen látható a Karácsonyfán.
Keressétek meg!!!!!!!

8 megjegyzés:

Besiren írta...

Boldog Új Évet Kívánok!

Borderline Anikó írta...

Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánok!

Lilang írta...

Boldog új évet :)
Megtaláltam a díszt :)
Aranyos vagy, hogy feltetted :)
A fórumba írok, hogy milyen volt a szilveszter :)
Puszi

Ili írta...

Természetes, hogy feltettem a fára, ami oda való. Most a párom díszítette a fát, és nem volt kedve feltenni a többi díszt.
Tele vagyunk, régi házilag készült díszekkel, ami mind kedves emlék.

Fauna írta...

Azt hiszem, én is megtaláltam a díszt. :) B.ú.é.k.!

Ili írta...

Neked is BUÉK.
A Magdi dísze, a fa csúcsán van. Most nem tettük fel a csúcs díszt, hanem ezt a kis csillag félét.
Aranyosak Ugye?

Fauna írta...

Ja, hogy a csillag az... Nem arra gondoltam. :) Hanem arra a kis négyzet alakú díszre, amit ha jól értem, kutyi készített, nem Magdi. De most már a helyére kerültek a dolgok. :)

Ili írta...

Igen, azt a négyzet alakú filcből készültet Kutyitól kaptam.